strange starting question - Page 4 - ducati.org forum | the home for ducati owners and enthusiasts

Remember me
Login  |   Register

ducati.org forum | the home for ducati owners and enthusiasts > Superbike Model Specific > 1098/1198

Like Tree5Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old February 17th, 2020, 09:31 PM   #46
Senior Member

No ducatis in the registry

 
Shrek's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Chief Cook and Bottlewash
Posts: 6,069
Ha.. if it ain’t broke... lolzz
__________________
*****************************
Quote:
Originally Posted by X I M View Post
The reality of this situation maybe obscured by living room curtains.
*****************************
Shrek is offline   Reply With Quote
Remove Ads
Old February 18th, 2020, 09:53 PM   #47
Court Jester

No ducatis in the registry

 
Tchase's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: Buckley, WA, USA
Posts: 11,334
Thank you Svensken! That connector being lose was throwing the error.

I decided to just throw it all back together. I did not start the bike since it’s late. Soon as I turned the ignition on no more light. Logged into the ECU cleared errors and nothing came back.

I’ll get it out for a quick run after work tomorrow, but it all makes sense first got the bike together no light no error. Go for a shake down run it comes on about 1/3 thru the ride, it started going on and off at random until it stayed on.

I still should of changed the cable while I was there but meh... hopefully I’ll get thru the riding season.
Shrek and Svensken like this.
__________________
"What we wish, we readily believe, and what we ourselves think, we imagine others think also."
Julius Caesar
Tchase is offline   Reply With Quote
Old February 20th, 2020, 08:15 AM   #48
Court Jester

No ducatis in the registry

 
Tchase's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: Buckley, WA, USA
Posts: 11,334
Just to wrap up for that code it's is confirmed that connector was lose.

On my way home yesterday it was nice and sunny so I mapped out getting home starting the bike to warm up, let the dog out and then go for a quick ride.

I get back out to the garage and smell smoke but it's like wood burning and everyone has gas fireplaces in the hood. Hmm walk up to the bike and it's smoldering.

I left the rag under the tank..... no damage but a close call LOL

Bike ran flaw less!

I'm a dumbass...
__________________
"What we wish, we readily believe, and what we ourselves think, we imagine others think also."
Julius Caesar
Tchase is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




Search tags for this page

mosfet

Click on a term to search for related topics.


All times are GMT -7. The time now is 12:16 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.