ducati.org forum | the home for ducati owners and enthusiasts - Search Results

Remember me
Login  |   Register

ducati.org forum | the home for ducati owners and enthusiasts > Search Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: daaef
Forum: 1098/1198 July 3rd, 2008, 04:12 PM
Replies: 13
Views: 2,901
Posted By daaef
Well it didn't make it.. Died 2 blocks from the...

Well it didn't make it.. Died 2 blocks from the shop (it was a 5 minute trip) just as it started to piss down with rain.. Uphill all the way.

:mad:
Forum: 1098/1198 July 3rd, 2008, 03:14 PM
Replies: 13
Views: 2,901
Posted By daaef
Went to start it yesterday and had only 11.2V and...

Went to start it yesterday and had only 11.2V and once running wasn't getting any charge.. So I guess I've caught the dreaded fried rectifier bug.

Hopefully it will make it to the shop this...
Forum: 1098/1198 June 30th, 2008, 01:52 AM
Replies: 13
Views: 2,901
Posted By daaef
Bump

Bump
Forum: 1098/1198 June 28th, 2008, 11:46 PM
Replies: 13
Views: 2,901
Posted By daaef
This happened to me today on my 848, except it...

This happened to me today on my 848, except it happened just as I shut it off when parking it.. An hour or so later when I took off again, no problem?!?

Did you figure out what it was?
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 11:02 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.